Vaktmestertjenester

Skreddersydde vaktmestertjenester til deres behov

Vi tilbyr omfattende og profesjonelle vaktmestertjenester til borettslag, sameier, næringsbygg og private kunder på Østlandet, primært mellom Oslo og Tønsberg. Som en erfaren leverandør av eiendomsdrift og vaktmesterservice har vi lang erfaring med å holde eiendommer i god stand og i samsvar med alle relevante forskrifter.

La oss ta vare på din eiendom

Vaktmestertjenester hos oss gir deg trygghet og sikkerhet i at din eiendom blir tatt godt vare på. Med vår profesjonalitet og erfaring kan du være sikker på at din eiendom vil være i gode hender.

Våre vaktmestertjenester inkluderer alt fra løpende vedlikehold til tilsyn og inspeksjon av bygg og tekniske anlegg. Vi er fleksible og løsningsorienterte og kan hjelpe med alle slags oppgaver, store og små. Det er derfor vi med trygghet kan si – Klart vi kan!

Kontakt oss i dag for mer informasjon eller for å avtale en uforpliktende befaring.

Erfarne fagfolk

Vi har proaktive vaktmestere med erfaring og fagkompetanse

Effektivitet

Vi utfører oppdrag effektivt etter deres ønsker, krav og retningslinjer

Kvalitet

Vi holder en høy standard for å oppnå tilfredsstillende resultat

Fleksibilitet

Vi er løsningsorienterte og fleksible med beredskap 24/7

Effektiv drift og løpende vedlikehold av eiendommens verdier

Vi sørger for pålitelig drift og effektivt vedlikehold av deres eiendom og tekniske installasjoner. Vi dekker alt fra løpende vedlikehold til periodisk kontroll og oppfølging av eiendommen og tilhørende tekniske installasjoner og anlegg. Vi sørger for at alt fungerer som det skal, og at eventuelle avvik eller feil blir identifisert og utbedret raskt og effektivt. Med vår kompetanse og erfaring i ryggen kan du være trygg på at din eiendom vil bli tatt godt vare på.

God vedlikeholdsøkonomi med regelmessig tilsyn og inspeksjon

Vi utfører profesjonell kvalitetssikring av eiendommen og tilhørende anlegg. Med regelmessige inspeksjoner og kontroller, sikrer vi at alle deler av eiendommen fungerer som de skal. Våre erfarne vaktmestere har øye for detaljer og vil identifisere potensielle problemer før de blir alvorlige. Vi tar oss av alt fra enkle systemer til avanserte tekniske installasjoner, slik at du kan fokusere på andre ting.

Gode og trygge forhold med fokus på HMS og brannvernsarbeid

Vi vet hvor viktig det er med god HMS og brannvern på eiendommen. Vi hjelper dere med å ivareta deres ansvar og sikrer forskriftsmessig gode og trygge forhold på deres eiendom. Våre tjenester inkluderer systematisering av brannvernsarbeidet og inspeksjon av brannsikkerhetssystemer for å sikre at de er i samsvar med relevante forskrifter. Vi sørger også for at det finnes tilstrekkelig med brannslukkingsutstyr på eiendommen, og at det er klart til bruk ved behov.

Med en serviceavtale hos oss holder vi oversikt over alt brannvernsutstyr og passer på at lovpålagt kontroll og vedlikehold blir utført til rett tid. Som en del av PHM Group har vi tilgang på autorisert personell og eget verksted som gjør at vi kan utføre kontroll og service av brannslukningsutstyr til svært gode priser.

Vi står klare til å svare på dine spørsmål

Send oss en melding for å avtale en gratis og uforpliktende befaring

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører alt av enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et tilbud.

Be om pris

Hva kan vi gjøre for dere?