Feiing & Garasjevask

Effektive tjenester for en ren og presentabel eiendom

Når våren kommer er det viktig at uteområdene ser presentable ut til sommersesongen. Vi utfører både maskinell og manuell feiing av alt fra gangveier, fortau og trapper til større uteplasser og veier. Vi tilbyr også profesjonell vask og rengjøring av garasjeanlegg. Vi har maskiner og utstyr til effektiv rengjøring av alle typer gulv, med eller uten sluk.

Vi tar hånd om vårrengjøringen på eiendommen

Vi tilbyr en rekke tjenester som sørger for et trygt og trivelig utemiljø og for å forberede eiendommer på den kommende sommersesongen. Feiing og garasjevask er viktige tjenester for de fleste borettslag, sameier og bedriftseiendommer. Etter en lang vinter med snø og is, kan veier, fortau og garasjer ofte være fulle av grus og skitt.

Ved å benytte våre tjenester for feiing og garasjevask, kan borettslag, sameier og bedrifter sikre at eiendommens utendørsområder og garasjer er rene og presentable. Med vårt moderne utstyr og erfarne medarbeidere, kan vi tilby skreddersydde løsninger som effektivt møter dine spesifikke behov. Vi er dedikert til å opprettholde høy standard på våre tjenester, og til å levere resultater som overskrider forventningene.

Maskinfeiing

Maskinfeiing er en av tjenestene som kan være spesielt nyttig for borettslag, sameier og næringseiendom om våren. Det er en effektiv og miljøvennlig måte å få bort all skitten på, og sørge for at veier, fortau og andre utearealer blir rene og presentable til sommeren.

Vi tilbyr omfattende feietjenester ved bruk av moderne feiebiler med feieaggregat, oppsamling og støvdemping. Disse maskinene er designet for å fjerne skitt, grus og annet avfall effektivt, og for å minimere støv under prosessen.

Spyling og rengjøring

Spyling og rengjøring er spesielt nyttig for områder der feiemaskinene ikke kommer til. En god høytrykkspyling fungerer utmerket for å komplimentere maskinfeiing, eller for ekstra grundig rengjøring. Dette er vanligvis mindre gangstier, trapper og inngangspartier, eller mosegrodd stein o.l. Vi utfører en grundig jobb for å fjerne hardtsittende skitt og gi dere et skinnende rent resultat.

Garasjevask

Vår garasjevask inkluderer bruk av spesielle feie- og vaskemaskiner utstyrt med støvfiltre for å forhindre støving under arbeidet. Vi skurer gulvet med en spesialmaskin som også samler opp overflødig vann, noe som sikrer en effektiv og grundig rengjøring.

Tilpasning til ulike underlag

Vi kan utføre garasjevask på ulike typer underlag, med eller uten sluk. Våre erfarne medarbeidere kan tilpasse rengjøringsmetodene og utstyret etter eiendommens spesifikke behov og forhold.

Spyling og rengjøring av vegger og tak

I tillegg til gulvet, tilbyr vi også spyling og rengjøring av vegger og tak i garasjeanlegget. Dette bidrar til en totalrenhold av hele garasjen eller parkeringshuset, og sikrer et rent og pent miljø.

Effektiv planlegging og utførelse

Vi har gode rutiner for planlegging og utførelse av feiing og garasjevask, noe som gjør at vi kan utføre disse tjenestene raskt og effektivt, og med minimal hindring eller ulempe for både oss og beboerne.

Vi står klare til å svare på dine spørsmål

Send oss en melding for å avtale en gratis og uforpliktende befaring

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører alt av enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et tilbud.

Be om pris

Hva kan vi gjøre for dere?