Om Oss

Din totalleverandør innen eiendomsdrift

Vaktmester.no er en ledende tilbyder av vaktmestertjenester i Norge. Siden oppstarten i 2010 har vi bygget opp en sterk kundebase og et solid rykte for pålitelighet, kvalitet og god kundeservice. Vi utfører alt av tjenester innen eiendomsdrift, primært mellom Oslo og Tønsberg.

Våre vaktmestere er fagfolk med lang erfaring og bred kompetanse innen eiendomsdrift og vedlikehold. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen drift og vedlikehold til borettslag og sameier, bedrifter og privatpersoner.

Vi er stolte av å ha et dedikert team av vaktmestere som alltid strekker seg langt for å sikre at våre kunder er fornøyde. Vi jobber hardt for å levere kvalitetstjenester til konkurransedyktige priser, og vi tar alltid hensyn til miljøet og bærekraft i vårt arbeid.

Vi tror at god kommunikasjon er nøkkelen til å bygge varige kundeforhold, og derfor tilbyr vi alltid personlig oppfølging og rådgivning til våre kunder. Vi tar oss tid til å forstå deres behov og finne løsninger som passer best for dere.

Alt på ett sted

Vi er et selskap i sterk vekst og utvikling og har nylig blitt en del av PHM Group. PHM er en landsdekkende totalleverandør av tjenester til borettslag og sameier, og har samlet selskaper med solid bransjeerfaring, sterk lokal forankring og unik kompetanse i ett konsern.

Dette gjør at vi har et nært samarbeid med en rekke andre aktører med et omfattende tjenestetilbud for borettslag og sameier. I tillegg til vårt brede tilbud innen eiendomsdrift, kan vi gjennom våre samarbeidspartnere tilby svært gunstige avtaler på blant annet eiendomsforvaltning, økonomi og forretningsførsel.

Hensikten er at dere som kunde skal kunne forholde dere til én og samme leverandør for alle deres tjenestebehov. Som styrets ressurs innen drift, forretningsførsel og forvaltning av eiendommen, vil vi hjelpe dere med å ivareta alle de viktige oppgavene i den daglige driften. Hos oss får dere – Alt på ett sted!

1. Vårt mål

Vårt mål er å være det naturlige valget for vaktmestertjenester på Østlandet. Vi skal skal gjøre hverdagen enklere for våre kunder og skal skape trivsel der folk ferdes, både under og etter at arbeidet er ferdig utført.

2. Vår filosofi

Vår filosofi er at vi alltid skal strekke oss langt for at våre kunder skal føle seg ivaretatt på alle områder. Vi skal være en pålitelig samarbeidspartner som leverer kvalitetsbaserte tjenester som gjør hverdagen enklere for våre kunder.

3. Våre ansatte

Vi er opptatt av nærhet til kunden og tilbyr personlig oppfølging og rådgivning for å hjelpe dere med å oppnå deres mål og behov på best mulig måte. Vi har et dedikert og kunnskapsrikt team av vaktmestere som alltid jobber for å oppnå de beste resultatene.

TOTALLEVERANDØR

Hos oss kan dere få bistand til alt dere trenger innen eiendomsdrift.

DYKTIGE FAGFOLK

Vi har bred spisskompetanse og lang erfaring innenfor en rekke fagfelt

SKREDDERSYDDE TJENESTER

Vi tilpasser våre tjenester etter dine behov slik at dere ikke behøver å betale mer enn nødvendig.

GUNSTIGE PRISER

I tillegg til tilpassede driftsavtaler har vi svært gunstige priser på våre tjenester.

OMFATTENDE MASKINPARK

Vi har en omfattende og fleksibel maskinpark som gjør at vi kan tilfredsstille alle våre kunders behov

24T BEREDSKAP

Vi har 24t vakttelefon og høy beredskap. Vi rykker ut dersom det oppstår situasjoner med behov for umiddelbar assistanse.

Vi er bestemt på å gi våre kunder en enestående kundeopplevelse!

Vårt mål er å være det naturlige valget for alt av tjenester innen eiendomsdrift på Østlandet. Vi er her for å gjøre hverdagen deres enklere, og for å skape trivsel for beboere og besøkende. Hos oss har kvalitet og pålitelighet alltid førsteprioritet og vi er svært stolte av tjenestene vi leverer.

Våre tjenester