Kontor & Trappevask

Profesjonelle renholdstjenester for bedrifter og boligselskaper

En ren og velholdt arbeidsplass eller bosted er essensielt for trivsel og produktivitet. Vi tilbyr komplette løsninger for kontor- og trappevask til bedrifter og boligselskaper. Fra støvsuging og gulvvask til matteservice og periodisk storrengjøring, vi håndterer alle aspekter av renhold.

Ved å bruke oss til renhold av kontor og fellesområder på deres eiendom, kan bedrifter og boligselskaper sikre en ren og innbydende atmosfære for sine ansatte, kunder, beboere og gjester. Vi er stolte av å tilby fleksible, skreddersydde løsninger med et sterkt fokus på kvalitet, HMS, og miljøansvar. La oss ta hånd om renholdet, slik at du kan fokusere på det du gjør best.

Skreddersydde renholdsplaner

Vi forstår at hver kunde har unike behov. Derfor tilbyr vi skreddersydde renholdsplaner tilpasset hver enkelt bedrift eller boligselskap. Kunder kan bestemme hva som skal vaskes og hvor ofte, og vi kan tilpasse våre tjenester for å oppfylle disse kravene.

Løpende og periodisk renhold

Våre tjenester inkluderer både løpende og periodisk renhold. Dere bestemmer selv hvor ofte dere har behov for renhold. De mest brukte flatene må kanskje vaskes så ofte som to ganger i uken, mens andre overflater som vinduer og dørkarmer kan få månedlig eller kvartalsvis rengjøring.

Utover det vanlige renholdet, tilbyr vi også periodisk renholdsoppgaver, slik som storrengjøring, boning, tepperens, og andre oppgaver som vanligvis utføres halvårlig eller årlig.

Fokus på HMS

Som en seriøs renholdspartner prioriterer vi helse, miljø og sikkerhet (HMS) høyt. Alle våre ansatte har ordentlige ansettelsesavtaler og lønnsforhold, og får grundig opplæring i bruk av maskiner og arbeidsmetoder. Vi holder de oppdatert på HMS-regler innenfor sitt arbeidsområde.

Miljøsertifiserte rengjøringsmidler

Vi tar ansvar for miljøet ved å bruke miljøsertifiserte rengjøringsmidler. Dette sikrer at vi leverer en ren og frisk arbeidsplass eller bosted, samtidig som vi minimerer miljøpåvirkningen.

Vi står klare til å svare på dine spørsmål

Send oss en melding for å avtale en gratis og uforpliktende befaring

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører alt av enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et tilbud.

Be om pris

Hva kan vi gjøre for dere?