Fasadevask

Fasadevask er viktig for å bevare bygningsmassen

Fasaden på en bygning er det første folk ser, og et viktig element for det generelle inntrykket. Med tiden kan skitt, mose, sot og alger samle seg på fasaden og forringe bygningens utseende. Hos oss får du en grundig og miljøvennlig fasadevask som kan forlenge byggets levetid og forbedre estetikken.

Fasadevask er viktig å tenke på for å forlenge levetiden av kledninger og mur på utsiden av bygget. Det er spesielt gunstig å utføre fasadevask i forbindelse med vårrengjøringen. Vinteren kan føre til opphopning av skitt og smuss på fasaden, som kan skade overflaten over tid.

For å unngå tidlig slitasje av bygningsmassen, bør utvendig vask ligge høyt på prioriteringslisten for eiendommer. I tillegg ser det selvfølgelig mer innbydende ut at fasaden ser godt vedlikeholdt ut. Både for beboere i borettslaget, besøkende, eller leietakerne i et forretningsbygg.

Med vår profesjonelle fasadevask, kan du bevare byggets skjønnhet og verdi. I tillegg har kan dere være sikre på at dere benytter et selskap som bryr seg om miljøet. Vi tilbyr skreddersydde tjenester som møter dine spesifikke behov og forventninger. Kontakt oss i dag for mer informasjon om våre fasadevasktjenester.

Hvorfor fasadevask er viktig

Regelmessig og profesjonell fasadevask er viktig for å bevare byggets utseende og verdi. Ubehandlet skitt og smuss kan over tid skade fasaden og resultere i kostbare reparasjoner. Ved å vaske fasaden regelmessig, kan du forhindre dette og bidra til at bygget holder seg attraktivt og innbydende.

Vår tilnærming til fasadevask

Vi utfører fasadevask på alle typer bygninger og bruker kun de beste og mest miljøvennlige rengjøringsmidlene. Vårt team av erfarne fasadevaskere bruker moderne utstyr og teknikker for å sikre en grundig og skånsom rengjøring av fasaden.

Fleksible tjenester for alle fasader

Uansett om det er en liten boligblokk, et stort kontorbygg, eller et historisk landemerke, tilbyr vi fasadevask som oppfyller dine spesifikke behov. Vi tar hensyn til bygningens materialer og tilstanden til fasaden for å velge den mest effektive og skånsomme vaskemetoden. Vi har lang erfaring med å vaske fasader av ulike materialer, slik som murstein, betong, tre og glass. Vi har også kompetanse på å ta hensyn til eventuelle skader eller sprekker i fasaden, og kan tilpasse vaskeprosessen etter dette. Ved å bruke oss til fasadevasken, får dere en ren og innbydende fasade, uten at det går utover kvaliteten på overflaten.

Vi tar oppdragene i høyden

Vi har tilgang på nødvendig utstyr for oppdrag i alle høyder. Vi benytter lifter, teleskopstenger eller klatreutstyr slik at vi kommer til der det trengs. Vi utfører hvert oppdrag med høyt fokus på HMS, slik at det er forsvarlig og trygt for både oss selv og omgivelsene.

Miljøvennlig fasadevask

Vi er forpliktet til å beskytte miljøet. Det er derfor vi bruker miljøvennlige rengjøringsprodukter og metoder i all vår fasadevask. Dette reduserer vår miljøpåvirkning og sikrer at fasaden din blir ren, uten å skade miljøet.

Vi står klare til å svare på dine spørsmål

Send oss en melding for å avtale en gratis og uforpliktende befaring

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører alt av enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et tilbud.

Be om pris

Hva kan vi gjøre for dere?