Eiendomsdrift for borettslag og sameier

Alt innen eiendomsdrift for borettslag og sameier

Vaktmester.no er totalleverandør av eiendomsdriftstjenester for borettslag og sameier. Gjennom smarte digitale løsninger, høy faglig kompetanse og et bredt utvalg av tjenester, forenkler vi driften av deres boligselskap, og gjør hverdagen bedre for både styret og beboerne. Med oss som deres partner, kan dere være trygg på at eiendommen blir ivaretatt på en effektiv og profesjonell måte.

Styrets viktigste ressurs innen daglig drift og vedlikehold av eiendommen

Vi er en del av Sefbo-konsernet, en landsdekkende totalleverandør av tjenester innen drift og forvaltning av boligselskaper. Dette gir dere som kunde tilgang på en rekke løsninger som forenkler hverdagen. Sefbo har samlet drifts- og forvaltningsselskaper med solid bransjeerfaring, sterk lokal forankring og unik kompetanse i ett konsern.

Vi ønsker å være styrets viktigste ressurs og samarbeidspartner i den daglige driften av eiendommen. Sammen bistår vi styret i borettslag og sameier med alle de viktige oppgavene innen forvaltning av eiendommen, og sørger for full kontroll på drift, forretningsførsel og styrearbeid.

En enklere hverdag for borettslag og sameier

Vi har alltid hatt et mål om å gjøre hverdagen enklere, ryddigere og mer effektiv for våre kunder. Som en del av Sefbo har vi virkelig fått muligheten til å nå dette målet. Gjennom smarte digitale løsninger, høy faglig kompetanse og et bredt utvalg av tjenester, forenkler vi driften av deres boligselskap og sørger for en bedre hverdag for både styret og beboerne.

En leverandør for alt av tjenester et boligselskap trenger

Som kunde av oss kan borettslag og sameier dekke hele sitt behov for tjenester hos en og samme leverandør. Dette gjør at vi kan tilby svært gode priser når dere samler flere tjenester hos oss. Ikke minst gjør vi styrehverdagen en hel del enklere når dere kun behøver å forholde dere til en leverandør for alt innen eiendomsdrift og forvaltning.

Eiendomsdriftstjenester tilpasset deres ønsker og behov

Vaktmester.no leverer en rekke tjenester innen eiendomsdrift, og tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset behovene til hver enkelt kunde. Vi leverer profesjonelle vaktmestertjenester som omfatter alt fra daglig tilsyn til mindre reparasjoner og vedlikehold av bygg, utearealer og tekniske anlegg. Vi utfører også større vedlikeholdsoppgaver og oppgraderinger, inkludert fasade- og takrenovering, og oppgradering av utendørsområder. Gjennom Sefbo kan vi også gi våre kunder svært gode priser på en rekke andre tjenester et borettslag eller sameie kan ha behov for, som f.eks. skadedyrkontroll, ventilasjonsrens, rengjøring av søppelbrønner og avfallsdunker mm.

Boligforvaltning til markedsledende priser

Det som virkelig gjør Sefbo-selskapene unike er at vi også dekker et annet stort behov borettslag og sameier har i den daglige driften av eiendommen. Som forvaltningskunde hos Sefbo får dere bistand til alt innen økonomisk og administrativ forvaltning av deres boligselskap, slik som forretningsførsel, regnskapsførsel og styrerådgivning. Vi sørger for at boligselskapet følger alle lover og forskrifter, og at dere til enhver tid har en oversiktlig og ryddig økonomi.

Kostnadsfri tilgang på markedets mest brukervennlige styreverktøy

Som forvaltningskunde hos Sefbo får dere også kostnadsfritt tilgang på Lettstyrt – markedets mest brukervennlige styreverktøy. Lettstyrt inneholder alt av digitale løsninger styret i et borettslag eller sameie måtte ha behov for, og forenkler kommunikasjon og dokumentflyt på tvers av styret, beboere og eksterne leverandører. Lettstyrt inneholder flere moduler som f.eks hjelper dere med å opprettholde deres ansvar og forpliktelser ift. helse, miljø og sikkerhet.

Vi står klare til å svare på dine spørsmål

Send oss en melding for å avtale en gratis og uforpliktende befaring

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører alt av enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et tilbud.

Be om pris

Hva kan vi gjøre for dere?