Grøntarealer

Alt dere trenger for å holde eiendommens grøntområder vakre og velstelte

Grøntarealer spiller en viktig rolle i å skape et attraktivt og trivelig utemiljø for borettslag, sameier og bedrifter. Vi leverer et bredt spekter av tjenester som utføres på våren, sommeren og høsten. Vi tar hånd om alt fra gress- og kantklipping, beskjæring av hekker, busker og trær, til gjødsling, beplantning og steinlegging. Vi kan også bistå med planlegging og opparbeidelse av nye grøntarealer og lekeplasser.

Velholdte grøntarealer til enhver tid

Ved å benytte oss til å vedlikeholde eiendommens grøntarealer, kan borettslag, sameier og bedrifter sikre at utendørsområder er velstelte, vakre og funksjonelle. Vi tar hånd om alle aspekter av landskapspleie, fra gress- og kantklipping, beskjæring, opparbeidelse av nye grøntarealer og lekeplasser. Med vår profesjonelle tilnærming og tilpasning til sesongene, bidrar vi til å skape et attraktivt og trivelig utemiljø for beboere, ansatte og besøkende.

Alle eiendommer har forskjellige behov for vedlikehold av grøntarealene. Vi setter opp en skjøtsels- og frekvensplan som definerer behovet og hyppigheten på arbeidet vi skal utføre, basert på deres behov, ønsker og budsjett.

Gress- og kantklipping

Regelmessig vedlikehold av gressplenen på eiendommen er nøkkelen til å opprettholde et pent og velstelt grøntområde. Ikke minst er godt vedlikehold av grøntarealene viktig for trivselen i borettslag og sameier.

Gressklipping er en viktig del av jobben vi gjør for våre kunder. Vi tilbyr en profesjonell gressklippetjeneste som inkluderer både gressklipping og trimming av kanter for å gi et rent og ryddig utseende. Vi tilpasser klippefrekvensen etter deres behov, sesong og værforhold, for å sikre en sunn og frodig plen.

Beskjæring av hekker, busker og trær

Beskjæring av hekker, busker og trær bidrar til å holde vekstene i sjakk, fremme sunn vekst og forbedre det estetiske utseendet. Våre erfarne medarbeidere utfører beskjæring på en profesjonell og sikker måte, og tar hensyn til vekstenes helse og eiendommens utseende.

Vi utfører både oppbyggingsbeskjæring og vedlikeholdsbeskjæring. Oppbyggingsbeskjæring sørger for en fin og sunn form og gjør at de sterkeste grenene får utvikle seg på best mulig måte. Når vi utfører vedlikeholdsbeskjæring sørger vi for bedre vekstgrunnlag ved å fjerne gamle og råtne grener. Dette gir plass til de sunne og sterke grenene, øker tilgangen på lys og stimulerer til økt blomstring.

Beskjæring og felling av større trær

En gang iblant kan det være behov for mer omfattende beskjæring eller felling av større trær. Vi har utstyr og kompetanse til å utføre sikker felling av trær, både fra bakkenivå og ved seksjonsfelling.

Beplantning og bed

Vi tilbyr tjenester for å utforme, anlegge og vedlikeholde blomsterbed og andre beplantningsområder. Dette inkluderer valg av planter som passer til eiendommens forhold og stil, samt sørge for riktig pleie og vedlikehold for å sikre et vakkert og blomstrende utemiljø.

Steinlegging og hardscaping

Steinlegging og hardscaping er en viktig del av utendørslandskapet og kan bidra til å skape funksjonelle og estetisk tiltalende områder. Vi tilbyr tjenester som steinlegging av gangstier, terrasser og innkjørsler, samt installasjon av mur- og støttemurer. Våre erfarne håndverkere sørger for at arbeidet utføres med høy kvalitet og langvarige resultater.

Opparbeidelse av nye grøntarealer og lekeplasser

Vi bistår også med opparbeidelse av nye grøntarealer og lekeplasser. Dette inkluderer planlegging, utforming og installasjon av nye grøntområder som parker, hager og plener. I tillegg tilbyr vi tjenester for å anlegge og oppgradere lekeplasser med moderne og sikre lekeapparater, samt tilrettelegging av området for ulike aldersgrupper og aktiviteter.

Tilpasning til sesongene

Våre tjenester for grøntarealer tilpasses de forskjellige sesongene for å sikre at eiendommens utemiljø ser flott ut året rundt. Dette inkluderer vårrengjøring, sommerpleie og høstforberedelser. Vi tilpasser våre metoder og tjenester etter værforhold og sesongmessige endringer for å opprettholde et sunt og attraktivt landskap.

Vi står klare til å svare på dine spørsmål

Send oss en melding for å avtale en gratis og uforpliktende befaring

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører alt av enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et tilbud.

Be om pris

Hva kan vi gjøre for dere?