Sesongtjenester

Vi tar vare på deres uteområder gjennom hele året

Sesongtjenester innenfor eiendomsdrift handler om de ulike tjenestene vi utfører på eiendommens uteområder ila. året. Dette er en av de viktigste tjenestene for våre kunder, spesielt for næringseiendom og borettslag, som ofte har store områder som skal vedlikeholdes. Godt vedlikehold er essensielt for å sikre velstelte og presentable uteområder over tid.

Vi skaper trivsel der folk ferdes

Ved å investere i sesongtjenester kan dere sørge for at uteområdene alltid ser velstelte og presentable ut. Dette vil ikke bare øke verdien på eiendommen, men også gi beboerne og gjestene en positiv opplevelse av området.

Kontakt oss i dag for mer informasjon eller for å avtale en uforpliktende befaring.

Kompetanse

Vi har lang erfaring og kompetanse på all slags vedlikehold av utearealer

Omfattende maskinpark

Vår maskin- og utstyrspark dekker alle vedlikeholdsbehov

Kvalitet

Vi holder en høy standard for å oppnå tilfredsstillende resultat i vårt arbeid

Fleksibilitet

Vi er i beredskap 24/7 og står klare til å rykke ut ved behov

Vedlikehold av grøntarealer hele sommeren

Sommeren er høysesong for vedlikehold av grøntarealer. Dette inkluderer gressklipping, kantklipping, trimming av hekker, busker og trær. Det er viktig å sørge for at gresset ikke blir for langt og at hekkene og trærne holder seg pent formet. I tillegg til dette, kan også plantevern og gjødsling av plenen være en del av sommervedlikeholdet. Dette vil hjelpe til med å holde ugresset i sjakk og sikre at plenen får den næringen den trenger for å vokse og blomstre.

Les mer om vedlikehold av grøntarealer

God og trygg ferdsel med godt vintervedlikehold

Om vinteren er det viktig å fokusere på vintervedlikehold. Dette kan inkludere snømåking, brøyting, fjerning av snø og is. Det er viktig å sørge for at gangveier og parkeringsområder holdes frie for snø og is, slik at beboere og besøkende kan ferdes trygt. Det er også viktig å sørge for at det er tilstrekkelig med strøsand på plass, for å unngå skader og ulykker når det blir for glatt.

Les mer om våre tjenester innen vintervedlikehold

Når våren kommer gjør vi uteområdene klare til sommeren

Om våren er det tid for feiing av veier og uteområder, samt garasjevask og spyling for å fjerne smuss og skitt som har samlet seg gjennom vinteren. Vi utfører både manuell og maskinell feiing, spyling og rengjøring, samt grundig vask av parkeringshus og garasjeanlegg. Dette vil hjelpe til med å sørge for at uteområdene ser presentable ut og er klare for bruk når solen titter frem. Våren kan også være en god tid for planting, trimming av busker og trær, og generell oppgradering av uteområdene.

Les mer om feiing og garasjevask

På høsten forbereder vi eiendommen på vintersesongen

Om høsten er det viktig å forberede for vintersesongen. Dette kan inkludere løvblåsing, raking og generell opprydning for å sikre at uteområdene er klare for vinteren. Slike oppgaver kan være viktige for å unngå at avfallet tetter igjen avløp og drenering. Dette vil også bidra til å holde eiendommen ren og ryddig gjennom høsten og vinteren. Mange ønsker at høstvedlikeholdet inkluderer inspeksjon av trær og busker for å fjerne eventuelle skadede grener eller planter.

Vi tilpasser tjenestene etter deres ønsker og behov

Hvilke type tjenester og frekvensen av disse avhenger av behovet til den enkelte eiendommen. Vi tilpasser vårt tilbud etter deres ønsker og behov. Vi utfører alle typer jobber både på fast avtale og som enkeltoppdrag.

Noen eiendommer har behov for mer omfattende gartnertjenester, regelmessig beskjæring av busker og trær, oppfølging av hageprosjekter, tilsyn og vedlikehold av lekeplasser mm. Dere bestemmer selv hva som skal inkluderes i frekvensplanen for deres eiendom, og hva dere ønsker å bestille ved behov.

Noen ganger kan det være behov for større bygg- og anleggsarbeider på eiendommen. Vi har kompetanse til å bistå med alle slags prosjekter på deres uteområder, slik som etablering av nye grøntanlegg, og oppføring av lekeplasser, sykkelskur mm. Kontakt oss i dag for mer informasjon om hvordan vi kan bidra til å forbedre deres eiendom.

Vi står klare til å svare på dine spørsmål

Send oss en melding for å avtale en gratis og uforpliktende befaring

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører alt av enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et tilbud.

Be om pris

Hva kan vi gjøre for dere?