Skadedyrkontroll

Trygg og effektiv bekjempelse av skadedyr

Skadedyr kan forårsake omfattende skade på eiendommen din og representere en helsefare. Om du står overfor et skadedyrproblem, er det viktig å reagere raskt for å begrense skadene. Med vår profesjonelle skadedyrkontrolltjeneste, kan vi hjelpe deg med å identifisere, bekjempe og forebygge skadedyr på en trygg og effektiv måte.

Å ha et skadedyrproblem på eiendommen er ikke så hyggelig, men det trenger ikke å koste mye for å få sikret deres eiendom og verdier. Vi har konkurransedyktige priser på både små og store oppdrag. Er dere kunde av oss fra før utfører vi enkeltoppdrag til en svært fordelaktig pris, og tilbyr også serviceavtaler til både bedrifter, boligselskaper og privatpersoner.

Har dere behov for noen som regelmessig sikrer og beskytter deres eiendom? Spør oss om en serviceavtale på skadedyrkontroll.

Hva innebærer skadedyrkontroll?

Skadedyrkontroll er prosessen med å identifisere, eliminere og forebygge skadedyr, som rotter, mus, maur, veggedyr, skjeggkre og andre dyr som kan forårsake skade på deres eiendom. Vi bruker trygge og effektive metoder for å håndtere skadedyrproblemet.

Utarbeidelse av forebyggende rutiner og tiltak

For å redusere risikoen for angrep av skadedyr kan vi bistå med å utarbeide forebyggende rutiner og tiltaksplaner på deres eiendom, samt utføre nødvendige tiltak. Dette kan være rutiner som:

  • Håndtering av avfall og kompost
  • Rengjøringsrutiner
  • Vedlikehold og tetting av bygg
  • Installasjon av avvisnings- og sikringsutstyr
  • Inspeksjon av lufteluker og ventilasjonsanlegg

Hvorfor velge oss til skadedyrbekjempelse?

Vår skadedyrkontrolltjeneste er drevet av et team av erfarne og sertifiserte skadedyrbekjempere. Vi holder oss oppdatert med de nyeste teknikkene og produktene i skadedyrbekjempelse for å sikre at vi kan tilby de beste løsningene for våre kunder. Vi tilbyr rask responstid, skreddersydde løsninger og etterbehandling for å sikre at skadedyrene ikke kommer tilbake.

Har dere vaktmestertjenester hos oss fra før har vi allerede en tilstedeværelse på deres eiendom og utfører vedlikeholdsoppgaver og andre tiltak som bidrar med å forebygge forekomsten av skadedyr. Allikevel kan det være behov for ytterligere tiltak, og i enkelte tilfeller, akutt bekjempelse av skadedyr. Vi tar imot akutte henvendelser og rykker ut på kort varsel ved behov.

Fordelene med profejonell skadedyrkontroll

Å håndtere skadedyr på egen hånd kan være risikabelt og ineffektivt. Å benytte en profesjonell skadedyrkontrolltjeneste kan ha flere fordeler. Vi kan raskt identifisere og håndtere skadedyrproblemet, forhindre fremtidige infeksjoner, og bidra til å beskytte eiendommen din fra skade. I tillegg kan vi gi deg råd og veiledning om forebyggende tiltak for å holde skadedyrene borte.

Vi står klare til å svare på dine spørsmål

Send oss en melding for å avtale en gratis og uforpliktende befaring

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører alt av enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et tilbud.

Be om pris

Hva kan vi gjøre for dere?