Tjenester

Din totalleverandør innen eiendomsdrift

Vaktmester.no er et anerkjent vaktmesterselskap som er dedikert til å dekke alle dine behov innen eiendomsdrift. Enten du er et boligselskap, en næringsbygningseier eller en privatperson, kan du stole på oss for å levere omfattende drifts- og vedlikeholdstjenester av høy kvalitet.

Våre tjenester er skreddersydd for å sikre at eiendommen din forblir i optimal stand og fungerer problemfritt. Vi har et dedikert team av proaktive vaktmestere som er utdannet innen ulike fagområder og har omfattende erfaring innen eiendomsdrift. Vi tilpasser våre tjenester etter dine spesifikke behov og skaper et skreddersydd vedlikeholdsprogram som passer for deg. Du kan være trygg på at vi har den nødvendige kompetansen og ekspertisen for å håndtere alle typer oppgaver.

Vi er stolte av å kunne tilby et bredt spekter av tjenester for å imøtekomme alle dine behov innen eiendomsdrift. Kontakt oss i dag for en uforpliktende befaring for å finne ut hvordan vi kan bistå med drift og vedlikehold av eiendommen deres.

TOTALLEVERANDØR

Hos oss kan dere få bistand til alt dere trenger innen eiendomsdrift.

DYKTIGE FAGFOLK

Vi har bred spisskompetanse og lang erfaring innenfor en rekke fagfelt

SKREDDERSYDDE TJENESTER

Vi tilpasser våre tjenester etter dine behov slik at dere ikke behøver å betale mer enn nødvendig.

GUNSTIGE PRISER

I tillegg til tilpassede driftsavtaler har vi svært gunstige priser på våre tjenester.

OMFATTENDE MASKINPARK

Vi har en omfattende og fleksibel maskinpark som gjør at vi kan tilfredsstille alle våre kunders behov

24T BEREDSKAP

Vi har 24t vakttelefon og høy beredskap. Vi rykker ut dersom det oppstår situasjoner med behov for umiddelbar assistanse.

Vaktmestertjenester

Våre vaktmestere tar seg av en rekke drifts- og vedlikeholdsoppgaver, inkludert generelt vedlikehold, renhold, utendørsarbeid og teknisk support. Med vår fagkunnskap, erfaring og proaktive tilnærming sikrer vi at eiendommen fungerer problemfritt, samtidig som vi skaper et trygt og behagelig miljø for beboere og besøkende.

Gå til vaktmestertjenester

DRIFT & VEDLIKEHOLD

Vi utfører både løpende og periodisk vedlikehold av eiendommen, og sørger for at tekniske installasjoner og anlegg fungerer godt til enhver tid.

TILSYN & INSPEKSJON

Vi utfører rutinemessig inspeksjon og kontroll av eiendommens investeringer. Vi tar hånd om alt fra enkle systemer til avanserte tekniske installasjoner.

HMS & BRANNVERN

Vi sørger for forskriftsmessig gode og trygge forhold på deres eiendom gjennom kontroll, oppfølging og systematisering av HMS- og brannvernsarbeidet.

GRØNTAREALER

Vi tar på oss alle slags oppdrag innen stell og trimming av grøntområder og sørger for eiendommen holder seg pen og velstelt til enhver tid.

VINTERVEDLIKEHOLD

Vi holder veier og utearealer fri for snø og is og sørger for god adkomst og trygg ferdsel på deres eiendom.

FEIING & GARASJEVASK

Vi har alt som trengs av maskiner og utstyr for grundig og effektiv vask og feiing av veier, fortau, uteplasser og fellesanlegg på deres eiendom.

Sesongtjenester

Fra gressklipping og hagearbeid fra vår til høst, snørydding, strøing og salting om vinteren, og feiing av veier og uteplasser om våren. Vi sikrer at eiendommen er trygg, velstelt og tilpasset de ulike sesongene. Vi tar hånd om alle sesongrelaterte oppgaver, slik at dere kan nyte en velpleid eiendom gjennom hele året.

Gå til sesongtjenester

Renholdstjenester

Vi forstår viktigheten av å opprettholde et profesjonelt og velstelt utseende. Derfor tilbyr vi grundig og pålitelig rengjøring av eiendommens bygg og fellesarealer. Vi utfører alt fra kontor- og trappevask til fasade- og vindusvask. Vi sikrer et rent og innbydende miljø, slik at du kan opprettholde et profesjonelt utseende og trivsel på din eiendom.

Gå til renholdstjenester

KONTOR & TRAPPEVASK

Rene omgivelser skaper trivsel og fremmer helse. Vi tar oss av renholdet av kontorlandskap og fellesarealer i deres borettslag eller bedrift.

FASADEVASK

Fasadevask er viktig for å vedlikeholde bygningsmassen. Vi utfører grundig og miljøvennlig renhold av alle typer fasader, uansett tilgjengelighet.

VINDUSVASK

Vi utfører renhold av vinduene på deres eiendom, både innvendig og utvendig, uansett høyde og tilgjengelighet.

MONTERING & INSTALLASJON

Vi bistår med det meste innen bygg og montering av ulike typer installasjoner på eiendommen. Spør oss om hjelp, vi tar hånd om det!

VENTILASJONSRENS

Vi utfører regelmessig ventilasjonsrens av alle typer ventilasjonsanlegg. Dette er viktig for helse, miljø og sikkerhet og sikrer at anlegget fungerer effektivt.

SKADEDYRKONTROLL

Vi hjelper dere med å bekjempe skadedyrproblemer og bistår med rådgivning og tiltak for å forebygge fremtidige angrep.

Service & Håndverk

Vi utfører alt fra oppussing, reparasjoner og installasjoner, til mer omfattende oppgraderinger av ulike fasiliteter. I tillegg leverer vi en rekke ulike servicetjenester som er nødvendig for godt vedlikehold av eiendom og tilhørende anlegg. Vårt team av fagfolk står klare til å håndtere alle service- og håndverksrelaterte behov og sikrer at eiendommen er i god stand.

Gå til service & håndverk