Renholdstjenester

Renholdstjenester for bedrifter, borettslag og sameier

Renhold er en viktig faktor for å opprettholde et rent og hygienisk miljø på arbeidsplassen og i fellesarealer i borettslag og sameier. Rene overflater gir et godt inntrykk, øker trivselen og gir fornøyde beboere, besøkende, ansatte og kunder. Det er også en god investering i vedlikeholdet av eiendommen, og spesielt viktig med tanke på helse og miljø.

Godt og jevnlig renhold er viktig for vedlikehold, miljø og helse

Uansett hvilke renholdstjenester som er nødvendige på deres eiendom, kan vi hjelpe med å opprettholde et rent og hygienisk miljø. Vi sikrer at bygg, anlegg og fellesområder alltid ser velstelte og presentable ut.

Med vår profesjonelle renholdstjeneste vil deres bedrift, borettslag eller sameie kunne opprettholde et godt førsteinntrykk og skape et trivelig og hygienisk miljø for beboere, besøkende og leietakere. Ikke minst er godt og jevnlig renhold viktig for å opprettholde en god vedlikeholdsøkonomi på deres eiendom.

Kontakt oss i dag for mer informasjon eller for å avtale en uforpliktende befaring.

Kompetanse

Vårt renholdspersonell tar hånd om alle typer renhold både innvendig og utvendig

Utstyr til alle behov

Vår maskin- og utstyrspark dekker alle behov for renhold av deres eiendom

Kvalitet

Vi holder en høy standard for å oppnå tilfredsstillende resultat i vårt arbeid

Fleksibilitet

Vi er fleksible og løsningsorienterte og tilpasser tjenesten etter deres behov

Kontor- og trappevask/vask av fellesarealer

Kontor- og trappevask samt vask av fellesarealer er viktige tjenester for å opprettholde et hygienisk og rent miljø på arbeidsplassen eller i fellesområdene i borettslag og sameier. Dette kan inkludere støvsuging og gulvvask, matteservice, tømming av søppel og rengjøring av toaletter og kjøkken.

Les mer om generelt renhold for bedrifter og boligselskaper

Fasadevask

Fasadevask er en viktig del av det periodiske vedlikeholdet av byggene på deres eiendom. Ikke bare er det viktig for et rent og presentabelt bygg, men kritisk for å unngå tidlig slitasje av kledning og bygningsmasse. Vi utfører grundig og miljøvennlig renhold av alle typer fasader. Det kan inkludere rengjøring av murvegger, vinduskarmer og inngangspartier for å fjerne skitt og smuss som kan samle seg over tid.

Les mer om fordelene ved regelmessig fasadevask

Vindusvask

Vindusvask er en annen viktig tjeneste for å opprettholde et rent og klart miljø i bedrifter, borettslag og sameier. Nye og moderne bygninger bygges også stadig med større glassoverflater, noe som kan kreve mer regelmessig renhold for å holdes vedlike.

Det kan være utfordrende å utføre vindusvask selv, spesielt når det er snakk om høye bygninger eller områder som er mindre tilgjengelig. Vi har tilgang til alt av utstyr for grundig og effektiv vask av vinduer i alle høyder.

Les mer om våre tjenester innen innvendig- og utvendig vask av vinduer

Vi står klare til å svare på dine spørsmål

Send oss en melding for å avtale en gratis og uforpliktende befaring

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører alt av enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et tilbud.

Be om pris

Hva kan vi gjøre for dere?