Eiendomsdrift for næringslivet

Eiendomsdrift for bedrifter, næringseiendom og industribygg

Vaktmester.no leverer tjenester innen eiendomsdrift for bedrifter, næringseiendom og industribygg. Vi har lang erfaring med å jobbe med næringslivet og forstår hvor viktig det er å ha et godt vedlikeholdt og optimalisert eiendom. Med oss som deres partner, kan dere være trygg på at eiendommen blir ivaretatt på en effektiv og profesjonell måte.

Optimal drift og effektivt vedlikehold av næringseiendom

Eiendomsdrift er en viktig del av å sikre at bygg, anlegg og uteområder fungerer optimalt og gir et godt inntrykk til både besøkende og ansatte. For bedrifter og organisasjoner kan det være en stor utfordring å holde tritt med kravene til eiendomsdrift samtidig som man fokuserer på kjernevirksomheten. Vi er her for å gjøre hverdagen deres enklere. Med oss som deres partner innen eiendomsdrift, kan dere være trygg på at eiendommen blir tatt godt vare på til enhver tid.

Vaktmester.no er en del av Sefbo konsernet, en markedsledende tilbyder av tjenester innen drift, vedlikehold og forvaltning. Sefbo konsernet har samlet forvaltnings- og driftsselskaper med solid bransjeerfaring, sterk lokal forankring og unik kompetanse i ett konsern. Dette gir en unik mulighet til å tilby skreddersydde tjenester for hver enkelt kunde, samtidig som man kan dra nytte av felles kompetanse og ressurser.

Når dere inngår en avtale med oss, setter vi sammen opp en skjøtsels- og frekvensplan som er spesialtilpasset deres behov og ønsker. Som deres partner innen eiendomsdrift kan vi ta hånd om de alle de daglige gjøremålene som er nødvendig for optimal drift og vedlikehold av deres eiendom. Dette kan f.eks. være vaktmestertjenester, renhold av kontorlokaler, og vedlikehold av bygg, utearealer og tekniske anlegg. Gjennom Sefbo har vi også tilgang på en rekke andre servicetjenester som kan være nyttige for næringslivet, slik som vask av avfallsdunker, skadedyrkontroll, rens og vedlikehold av ventilasjonssystemer mm.

Vi har lang erfaring med å jobbe med næringslivet og forstår hvor viktig det er å ha en godt vedlikeholdt og optimalisert eiendom. Ta kontakt med oss for råd og veiledning til hvordan vi kan sørge for effektiv drift og god vedlikeholdsøkonomi på deres eiendom.

Vi kan bl.a bistå med følgende:

  • Oppsett av vedlikeholdsplan: Å ha en plan for vedlikehold og oppgraderinger vil hjelpe deg med å unngå kostbare reparasjoner og forlenge levetiden til bygg og anlegg.
  • Energioptimalisering: Ved å optimalisere energibruken kan du redusere kostnadene og samtidig være mer miljøvennlig. Vi kan gjennomføre en energianalyse og finne løsninger som passer for din eiendom.
  • Avfallshåndtering: Riktig avfallshåndtering kan redusere kostnader og øke miljøgevinsten. Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for din virksomhet.
  • Vedlikehold av tekniske anlegg: Vi tilbyr vedlikehold av tekniske anlegg, slik som ventilasjonsanlegg, heiser, og sprinkleranlegg. Dette er viktig for å sikre at eiendommen opprettholder god funksjonalitet og sikkerhet, og for å unngå uforutsette kostnader på grunn av driftsstans eller reparasjoner.
  • Renhold: Vi leverer renholdstjenester og avfallshåndtering til bedrifter og næringsbygg. Dette inkluderer daglig renhold, periodisk renhold og spesialrenhold etter behov. Godt renhold og riktig avfallshåndtering kan bidra til et hygienisk og trygt arbeidsmiljø og opprettholder et godt inntrykk blant kunder og ansatte.
  • Sikkerhetstjenester: Sikkerhet er en viktig faktor for næringsbygg og bedrifter. Vi kan levere sikkerhetstjenester som adgangskontroll, kamera- og alarmovervåkning, nøkkelservice mm. Dette bidrar til å sikre at eiendommen er trygg og beskyttet mot uønskede hendelser og skadeverk.

Gjennom Sefbo-konsernet og våre samarbeidspartnere har vi tilgang til en bred portefølje av tjenester innen eiendomsdrift. Vi har en solid bransjeerfaring og kan tilby skreddersydde løsninger tilpasset deres behov.

Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe dere med drift og vedlikehold av deres eiendom.

Vi står klare til å svare på dine spørsmål

Send oss en melding for å avtale en gratis og uforpliktende befaring

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører alt av enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et tilbud.

Be om pris

Hva kan vi gjøre for dere?